Hizmetler

Ofis Kiralama Hizmetleri

Arabuluculuğun gerektirdiği fiziki ortama uygun dizayn edilmiş olan merkezde, ofis mobilyalarından aksesuara kadar her ayrıntı bu hizmete uygun olarak özel seçilmiştir. Görüşmeler esnasında gizliliğin korunması için ses yalıtımı ile mekan renkleri ve aydınlatmalar toplantılarda sükûneti sağlamaya yönelik düşünülmüş ve buna uygun dekore edilmiştir.

Toplantı odaları ile Bekleme salonunda, çay-kahve ve diğer ikramlarımız bulunmaktadır. Toplantı odalarından, eğitim salonlarından, sekreterya ve ikram hizmetlerinden diğer arabulucu meslektaşlar da faydalanabilecektir. Bu hizmetleri, farklı talep gereksinimlerine uygun olarak günlük, kısa ve uzun dönem olmak üzere farklı seçeneklerde sunmaktayız.

Merkezimiz, toplu ya da bireysel her türlü arabuluculuk görüşmesinin yapılmasına uygun bir donanıma ve fiziki kapasiteye sahiptir. Şehrin merkezinde konforlu, donanımlı toplantı odalarımızda, merkezimizin ortağı olmayan arabulucular da kendi arabuluculuk toplantılarını yapabilir. Toplantı odalarımız çok katılımcılı toplantılara uygun olup; odalarda bilgisayar, yazıcı, telefon ve TV mevcuttur.

Ayda 450 toplantı yapabilecek kapasitedeyiz.

Merkezimiz, İzmir Ana Adliyesinin hemen karşısında olup, İzmir’in her yerinden kolayca ulaşılabilir bir lokasyona sahiptir. Metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçları ile rahatlıkla merkezimize ulaşabilir, kendi aracınızla geldiğinizde ofis çevresindeki otopark imkanlarından faydalanabilirsiniz.